در این مطلب گیاه کرفس : خواص ، طبع و طریقه مصرف عرق کرفس آماده شد.

گیاه کرفس : خواص ، طبع و طریقه مصرف عرق کرفس

 

گیاه کرفس

کرفس گیاهی است علفی، به ارتفاع 20 تا 60 سانتی متر که ساقه ای منشعب دارد . برگ های آن شفابخش و ضخیم و گلهای آن کوچک و به رنگ سفید یا سفید مایل به سبز است . قسمت مورد استفاده این سبزی قسمتهای مختلف آن به ویژه ریشه و برگ آن است .

اگرچه کرفس را می‌توان در هر فصلی پیدا کرد اما بهترین طعم را در فصل تابستان دارد. رشد کرفس به اندازه 30 تا 40 سانتیمتر است و از برگهایی تشکیل شده است که بوسیله ساقه به هم متصل شده است و شکلی خرطومی‌پیدا می‌کند. کرفس گیاهی دو ساله است که متعلق به خانواده آمبلیفریا می‌باشد و گیاهانی مانند هویج، رازیانه،‌ جعفری و شوید نیز به آن تعلق دارند. اگرچه همه از ساقه کرفس استفاده می‌کنند اما برگ، ریشه و دانه‌های آن نیز می‌توانند بعنوان غذا و همچنین درمانهای طبیعی استفاده گردند.

 

عرق کرفس

عرق کرفس را می‌توان آن را همزمان با میوه‌ها و گیاهان دیگر مصرف کرد و باعث دشواری در گوارش نمی‌گردد. برای نمونه با آب انگور و سیب (برای مبارزه با روماتیسم)، با زنجبیل (برای مبارزه با میگرن و سردرد) و با لیموترش (برای مبارزه با سرماخوردگی و قند بالای خون)

 

خواص عرق کرفس

تقویت کننده استخوان

مفید جهت سیاتیک‌

لاغرکننده قوی

مفید جهت پاکسازی کلیه و مثانه

سنگ شکن

کاهنده اسید اوریک

ادرار آور

 

طبع عرق کرفس

طبیعت عرق کرفس گرم میباشد.

 

طریقه مصرف عرق کرفس

روزانه یک فنجان در یک لیوان آب سرد میل شود.

 

کرفس بوی بد دهان‌ را ازبین می برد

تجربه نشان داده است که یک وعده غذا ی کرفس دار بوی بد دهان‌ را از بین می برد. عصاره کرفس به عنوان ملین برای اینکه به روده های خسته و پیر کمک شود ، توصیه می شود که هر روز یک لیوان عصاره کرفس مصرف شود